Audio Upgrade Audi

Laat uw Audi te wensen over op het gebied van audio? Wilt u graag beter geluid in uw auto en zekerheid dat de audio upgrade vakkundig wordt geïnstalleerd? Wij zijn bij D&B Inbouwstation officiële dealer van Alpine, Gladen en Boxmore en tevens expert op het gebied van premium audio upgrades voor Audi en andere merken. Kom langs voor een upgrade op maat!

Vraag een offerte aan

Waarom een audio upgrade?

Het standaard audio systeem van Audi en het premium Bose pakket klinken voor veel mensen prima. Maar vanwege minimale demping en goedkope audio componenten laten beide geluidssystemen voor de echte muziekliefhebbers onder ons nog veel te wensen over. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat u op zoek bent naar beter geluid in uw Audi. Want zeg nou zelf, zo’n mooie auto verdient een sterk audio systeem. 

Bose retrofit of aftermarket audio upgrade?

We krijgen regelmatig de vraag of wij het Bose systeem van Audi kunnen inbouwen als retrofit. Bij dit systeem wordt een versterker toegevoegd aan het systeem, maar blijven de speakers hetzelfde als in het standaard pakket. Wij raden het daarom af om dit te laten inbouwen, het kost namelijk veel tijd om dit op het originele systeem aan te sluiten.

De kosten wegen daarom niet af tegen het inbouwen van een after-market audio systeem. Met de speakers en versterkers van onze leveranciers kunnen wij een unieke muziekervaring creëren die veel sterker & gebalanceerder is dan die van het hifi Bose sound system. Met behulp van merken zoals Boxmore, Gladen en Alpine leveren we audiosystemen die het premium Bose pakket ver te boven gaan. 

Al onze audio upgrade pakketten bieden een verbetering ten opzichte van uw huidige audio systeem.

meer over geluidsdemping

Essential upgrade: speakers

Met betere speakers je de essentiële basis voor iedere audio upgrade. Zo vervangen we de kapotte of oude speakers door nieuwe premium speakers, met een hoger rendement en zuiver geluid. Tevens brengen we genoeg demping aan om trillingen en resonantie tegen te gaan, wat de klankkast en de algehele akoestiek van uw auto ten goede komt. 

We zorgen voor een mooier geluid in uw auto met een minder rommelige en  heldere klank. 

v.a. €1149,- Inclusief BTW en montage

Alle audi audio upgrades bekijken

Premium Upgrades

Bij het premium pakket kiest u voor een transformatie van het gehele audiosysteem. We voegen een DSP versterker toe aan uw geluidssysteem, waarmee we het signaal kunnen bewerken en het systeem flink wat extra vermogen kunnen geven. Dit zorgt voor een gecontroleerde geluidsweergave met stevige bas, mooie midden en zuivere hoge tonen, óók op hoge volumes. 

Deze pakketten zijn de beste keuze wanneer u opzoek bent naar een premium audio installatie en u graag op een hoog volume luistert in uw Audi.

v.a. €3299,- Inclusief BTW en montage

Premium audi audio upgrades bekijken

Voor de audiofiel: Elite upgrade

Met het elite pakket kiest u voor een ongeëvenaarde weergave van hoge-, lage- en midden tonen. De beste kwaliteit speakers gecombineerd met een hoog vermogen vanuit de versterker en een grote subwoofer. Daarnaast zorgen we aan de hand van een DSP dat het signaal en alle componenten perfect op elkaar zijn ingeregeld.

Een HIFI systeem op maat voor de échte audiofiel. 

v.a. €5799,- Inclusief BTW en montage

Bekijk voor mijn auto

Waarom D&B Inbouwstation

Bij D&B Inbouwstation waarderen we als geen ander een goede audiokwaliteit in de auto. Met hoge inbouwstandaarden en kwaliteitsproducten zorgen we voor een audiobeleving als nooit tevoren. Geniet van je favoriete muziek op een hoog volume met volledige weergave van hoge tot lage tonen.

We verwelkomen je graag in de winkel, waar u kunt kijken en luisteren naar onze demo-opstellingen. Ook geven we u natuurlijk graag advies over een audiosysteem dat past bij uw auto en persoonlijke wensen. We staan de hele week voor u klaar!

Volg ons op Facebook en Instagram voor inspiratie en blijf op de hoogte van onze nieuwste projecten.  Instagram link dnbinbouwstation

Hybride & Elektrische (EV) modellen

Nieuwe auto’s hebben veel moderne technologie aan boord, maar hebben vaak ook te maken met slechte geluidsisolatie of een matig audiosysteem. Ook voor de nieuwste elektrische en hybride modellen van Audi hebben we audio-oplossingen op maat, die perfect samenwerken met moderne systemen. Kom dus langs voor advies op maat voor een audio-upgrade voor uw Audi Q4, Q8 of E-tron (GT), of vraag een offerte aan via het formulier onderaan de pagina.

Neem contact op

Audi audio upgrade offerte

Bent u geïnteresseerd geraakt in de upgrade naar een hifi audio upgrade voor uw Audi? We helpen u graag! Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

    Naam: *

    E-mail: *

    Kenteken: *

    Telefoonnummer: *

    Wat u wilt laten inbouwen: *