BMW audio upgrades header

Audio upgrade BMW

Wilt u het geluid in uw BMW upgraden? Optimaal genieten van uitstekende geluidskwaliteit, professioneel ingebouwd en netjes weggewerkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: D&B Inbouwstation: de audiospecialist voor BMW. 

Neem contact op

D&B Audio Upgrades 

BMW heeft sinds grofweg 2005 een universeel systeem ontworpen voor alle modellen, van 3-serie tot 8-serie en X1 tot X7. Deze systemen zijn relatief goed te upgraden, maar klinken fabriek af nergens naar. Daarom hebben wij de volgende pakketten samengesteld, waarbij we een muziekervaring creëren die u niet snel zal vergeten. 

Onderstaande pakketten zijn gebaseerd op BMW standaard audio.

BMW audio upgrade pakketten

Harman Kardon of Standaard Audio

De premium geluidssystemen zijn een populaire optie bij BMW. Terwijl het achteraf inbouwen (of retrofit) van Harman Kardon of Alpine vaak erg duur en niet efficiënt is. Daarom kiezen wij er liever voor om het standaard audio (of hifi) systeem te upgraden. Al onze standaard pakketten zijn daarom ook gebaseerd op het standaard sound system met tweeters. Zowel in prijs als kwaliteit kom je met onze pakketten daardoor altijd voordeliger uit!

Waarom niet achteraf inbouwen?

 • Geen gebruikte- of dure dealer onderdelen
 • We hoeven geen nieuwe draden te trekken en speakerkanalen te creëren
 • We kunnen van het standaard audio systeem al iets veel beters maken! 

Upgrade BMW Harman Kardon

Heeft u al een Logic 7, Harman Kardon of Bowers & Wilkins systeem? Dan raden we een van onze Harman Kardon upgrade pakketten aan die we speciaal hebben samengesteld voor BMW’s met deze opties. Zo bent u zeker van een oplossing op maat met de hoogste audio kwaliteit.

Geschikt voor opties:

S676 (Top-Hifi), S677 (Hifi Professional DSP), S688 (Harman Kardon) of 752 (Individual Audio / Bowers&Wilkins)

Audio Upgrades door D&B

Al onze upgrades beginnen bij demping. We zorgen voor een zorgvuldige aanpak van uw BMW, waarbij we de deuren dempen met isolatiemateriaal. Dit betekent niet alleen minder gedreun, geratel en resonantie, maar zorgt ook voor een betere klankkast voor uw speakers. 

Plaatsen van premium speakers

Bij het standaard geluidssysteem zijn er geen speakers aanwezig, deze voegen wij altijd toe aan uw audio setup. Daarnaast vervangen we ook de midwoofers door die van flink hogere kwaliteit. En ten slotte worden de 16,5cm “bass” woofers onder de stoelen vervangen door premium 20cm Boxmore Specialist woofers. 

Versterkers & DSP’s

Het toevoegen van versterkers en meer vermogen hoeft niet te resulteren in de creatie van een BoomboxMaar het voegt ten eerste de mogelijkheid toe het signaal zuiver te versterken, zonder al snel last te hebben op vervorming. Met een DSP (Digital Sound Processor) kunnen we het muzieksignaal bewerken en strak inregelen. Hiermee kunnen we het geluidssysteem zo afstellen dat alle muziek perfect aankomt in uw oor, ondanks alle weerkaatsingen variërende speaker locaties. 

Met een versterker & DSP zorgen we dus voor een gecontroleerd en zuiver signaal met meer dynamiek!

HiFi voor BMW Electric

Natuurlijk hebben we ook voor de nieuwste Elektrische modellen van BMW oplossingen op maat ontworpen. In deze audio upgrades zorgen we voor extra demping zodat alle tonen strak worden weergegeven, resonantie wordt tegengegaan en rijgeluiden worden verminderd. Zo creëren we een heldere en dynamische muziekervaring

 • Extra demping
 • Geschikt voor alle electrische BMW modellen
 • Premium en high-end speakers
 • Audio upgrades met zorg samengesteld

Geschikt voor onder andere de BMW I4, I7, IX3 en andere BMW EV modellen.

Custom Audio: uniek en op maat

Heeft u een bijzondere BMW M of Alpina en bent u opzoek naar de perfecte custom audio oplossing? Wij maken uw auto uniek met een custom audio systeem op maat. Precies aansluitend op jouw wensen.

Bezoek onze showroom, kom luisteren in onze demo auto’s en laat u adviseren.

Naadloze integratie & Professionele montage

Vraag een offerte aan

  Naam: *

  E-mail: *

  Kenteken: *

  Telefoonnummer: *

  Wat u wilt laten inbouwen: *