Mercedes audio upgrade

Ben je opzoek naar een sound upgrade voor uw Mercedes? Misschien heb je slecht geluid in jouw auto of wil je graag meer kunnen genieten van de muziekervaring.

Bij D&B creëren we een ongeëvenaarde muziekervaring voor uw auto. Met oplossingen op maat voor iedere Mercedes.

Burmester (optie: 810) – hifi (optie: 853) – standaard audio

Ben je opzoek naar het retrofitten of laten inbouwen van het HK, B&O of Burmester systeem (optie: 810) in jouw Mercedes? Dan kan je waarschijnlijk beter kiezen voor een van onze after-market audio upgrades. Dit bespaart kosten en tijd en levert tevens een beter geluid dan de meeste HIFI fabrieksopties van bekende merken. 

Ook het Mercedes Advanced Sound Systeem (optie: 853) kunnen we upgraden naar jouw smaak.

D&B Audio Upgrades

Voor nieuwere Mercedes modellen (vanaf grofweg 2012) hebben we een aantal audio pakketten op maat samengesteld. Zo bieden we een audio ervaring die altijd een sterke verbetering biedt op het origineel. Met behulp van efficiënte premium speakers van Boxmore & de nodige hoeveelheid geluidsdemping behalen we ook bij de basispakketten al voor een zuivere en dynamischer weergave van uw favoriete muziek. 

Vanaf pakket 3 krijgt u ook een DSP versterker die we voor iedere auto individueel afstellen. Met 710 Watt RMS aan vermogen en het inregelen via de DSP (Digital Signal Processor) stemmen we het geluid af op de akoestiek van de auto.

Wanneer u gaat voor pakket 5 krijgt u een premium DSP versterker met 1160 Watt RMS, volledige 3-laags demping en High-End Boxmore speakers. Daarmee zorgen we voor een ongeëvenaarde geluidservaring met een sprankelende & volle weergave van alle tonen. Een ware concertervaring in uw Mercedes!   

Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een pakket op maat, wat volledig voldoet aan uw hifi wensen. Neem daarvoor contact met ons op via het offerte formulier onderaan de pagina. 

Mercedes Benz Audio Upgrade pakketten

Kies voor een van bovenstaande pakketten inclusief montage en geniet weer van muziek in uw auto.

Maatwerk in Auto Audio-Upgrades

Bij D&B Inbouwstation ben je aan het juiste adres voor de ultieme audio-ervaring voor jouw Mercedes. We onderscheiden ons door ons oog voor detail, het plaatsen van de nodige demping en het individueel inregelen van iedere auto. Met onze ongeëvenaarde expertise en uitgebreide ervaring in de branche weten we precies hoe we jouw rijervaring kunnen transformeren met hoogwaardige geluidssystemen.

We verminderen trillingenresonantie in uw auto door de juiste hoeveelheid demping aan te brengen. Wat ook de basis geluidsinstallatie van uw Mercedes significant al beter zou doen klinken. Maar al helemaal cruciaal is wanneer we kwalitatieve speakers en versterking aanbrengen in jouw audiosysteem. Zo halen we daar ook het hoogste rendement uit!

Aan de hand van een DSP (Digital Signal Processor) kunnen we het signaal bewerken en de versterking equalizen. Daarmee stemmen we alle onderdelen van het audiosysteem perfect is af op de akoestiek van jouw auto voor een. Zo klinkt je favoriete muziek nog loepzuiver op de hoogste volumes!

GLC Upgrade

Lees meer over wat we bij deze GLC hebben gedaan voor een echte HiFi-beleving.

G-Klasse Upgrade

Lees meer over dit project waarbij de radio & audio hebben aangepakt.

Vito Audio & Radio

Lees meer over de premium radio en audio upgrade voor deze werkbus.

Mercedes Audio-Upgrades bieden een perfecte balans tussen prestaties en verfijning. Ervaar de ultieme geluidservaring tijdens je ritten en geef een nieuwe dimensie aan je Mercedes-ervaring.

Meer audio pakketten

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een audio upgrade voor jouw Mercedes? We helpen je graag! Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

    Naam: *

    E-mail: *

    Kenteken: *

    Telefoonnummer: *

    Wat u wilt laten inbouwen: *