AUTOALARM

Maak hier een afspraak

Overweegt u om een autoalarm te nemen? Wij monteren uitsluitend SCM/VbV goedgekeurde beveiligingssystemen met of zonder voertuigvolgsysteem in verschillende alarm- en prijsklassen.

Uiteraard ontvangt u na montage het bijbehorende certificaat als bewijs voor de verzekeraar. Professionele dieven schrikt u namelijk alleen af met geavanceerde alarmsystemen. Bovendien eisen de verzekeraars per 1 januari 2015 een startonderbreker met eigen autorisatie. We bouwen dan naast de originele startonderbreker een extra startonderbreker in die via een eigen autorisatie wordt uitgeschakeld. Er zijn verschillende opties. Wij adviseren Defa, Gemini, Faringwell of Moving Intellingence


BEARLOCK

website camper foto 5 vrij -

Sinds 1981 is BearLock een zeer betrouwbaar en hoogwaardig geclassificeerd beveiligingssysteem met vele miljoenen tevreden gebruikers. Met het mechanische versnellingsbakslot blokkeert u snel en eenvoudig de versnellingsbak in de achteruit- of bij een automaat in de parkeerstand. Diefstal is zo vrijwel onmogelijk. Het volledig geïntegreerde onderhoudsvrije systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en levert geen conflicten op met bestaande alarmsystemen. Bovendien is het gepatenteerde BearLock-systeem, met maar liefst tien jaar garantie, SCM en TÜV getest en goedgekeurd. Dé garantie voor de hoogste kwaliteit en effectiviteit. Zo voldoet BearLock ruimschoots aan de eisen van verzekeraars. Uitsluitend erkende en vakbekwame monteurs mogen BearLock inbouwen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze scherpe prijzen.

Keurmerk CCV 

Wij zijn een officieel erkend inbouwbedrijf voor verschillende werkzaamheden die vallen onder het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) wat ook erkend is door SIWA SCM. Dit betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van het CCV. Hierdoor kunnen wij zowel hoge kwaliteit garanderen bij het inbouwen van verschillende alarmklassen als deze alarmen keuren en certificeren. Zo zijn u en de verzekeraar zeker van de veiligheid van uw auto. 

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de inbouw van en alarm of andere beveiliging van uw auto? Vul dan het onderstaande formulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Naam: *

    E-mail: *

    Kenteken: *

    Telefoonnummer: *

    Wat u wilt laten inbouwen: *