Win een Alpine DVR-F800PRO Dashcam!

Maak Black Friday nóg specialer door deel te nemen aan onze exclusieve winactie! Bij D&B Inbouwstation geven we een gloednieuwe Alpine DVR-F800PRO Dashcam weg, inclusief professionele installatie door ons ervaren team t.w.v. €299,-.

Hoe maak je kans?

Het is simpel! Doe een aankoop in onze webshop van minimaal €50, dan maak je automatisch kans op deze fantastische Alpine Dashcam. 

Wanneer vindt de trekking plaats?

De winnaar wordt bekendgemaakt in de week na Black Friday. Dus, naast onze aantrekkelijke deals en kortingen van Black Friday, maak je ook nog kans op deze geweldige prijs!

Over de Alpine DVR-F800PRO Dashcam

De Alpine DVR-F800PRO is niet zomaar een dashcam; het is een geavanceerd stukje technologie dat je rijervaring naar een hoger niveau tilt. Met haarscherpe beeldkwaliteit, brede kijkhoek en geavanceerde ADAS functies, zorgt deze dashcam voor optimale veiligheid onderweg.

Professionele installatie door D&B Inbouwstation:

Niet alleen win je een hoogwaardige dashcam, maar wij zullen hem ook gratis professioneel voor je inbouwen. Ons deskundige team staat klaar om ervoor te zorgen dat de dashcam perfect in jouw voertuig wordt geïntegreerd.

Mis deze kans niet en shop nu in onze webshop om automatisch deel te nemen aan deze fantastische winactie! D&B Inbouwstation – waar kwaliteit en service samenkomen.

Alpine Dash Cam DVR-F800PRO
Meer over de dashcam

Voorwaarden

  1. Maximaal 1 keer meedoen per klant.
  2. Minimaal bestelbedrag van €50.
  3. De actie gaat alleen door als er binnen de looptijd van deze actie minimaal 10 bestellingen zijn gedaan.
  4. Bij retourneren van je bestelling trek je je ook terug uit de winactie.
  5. De actie geldt voor bestellingen die besteld zijn tussen maandag 20 november t/m zaterdag 25 november (inclusief deze dagen).
  6. De winnaar zal worden bepaald op basis van loting.
  7. De loting zal plaatsvinden op 30 november 2023.
  8. We zullen contact opnemen met de winnaar om een afspraak in te plannen.
  9. De prijs kan niet worden ingeruild.