Rijwind en banden geluid

Een hoop Tesla’s hebben problemen met te veel lawaai van banden en rijwind in de cabine, waardoor je niet gewoonweg geen normale gesprekken meer kan voeren of naar muziek kunt luisteren. 

Daar bieden wij verbeteringen voor in de vorm van geluidsdemping op maat. Door geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen te gebruiken, slagen we erin om het geluid van de weg, de wind en andere omgevingsgeluiden tot een minimum te beperken. 

Deze verbeteringen dragen bij aan het creëren van rust in uw Tesla. Daardoor kunt u weer genieten van uw favoriete muziek, heeft u geen last van vervelende rammeltjes of andere rijgeluiden en kunt u weer op een normaal niveau met elkaar praten.

Stevige 3-laags demping

Om verschillende vormen van geluid te dempen hebben we verschillende type materialen nodig. Daarom spreken we van 3-laagsdemping, zodat we alle storende geluiden van dreuning tot rammeltjes in het interieur kunnen dempen. Deze vorm van geluidsisolatie bouwen wij graag bij uw Tesla in. Vanuit onze vele jaren ervaring en uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en merken kunt u erop vertrouwen dan uw Tesla in goede handen is. 

Ontdreuning

Het aanbrengen van een laag ontdreuningsmateriaal helpt tegen lawaai binnen uw auto. Dit is vooral bedoeld tegen de eigen resonantie frequentie van het plaatmateriaal.

Sound absorber

Sound Absorber absorbeert staande golven en rijgeluiden. Hierdoor is het ideaal te gebruiken op de deurkleding, hemel en wielkasten.

Noise isolator

Noise Isolator blokkeert ongewenste geluiden van buiten de auto. Noise Isolator is te gebruiken in de portieren en op de bodem van de auto.

Lees meer over auto isolatie

Upgrade uw Tesla

Naast de mogelijkheden voor het isoleren van uw Tesla specialiseren wij ons ook in het inbouwen van audio upgrades. Wanneer je interesse hebt in een goede geluidsdemping kan je ook kiezen voor een audio upgrade voor een nog fijnere rijervaring met jouw favoriete muziek. Geniet in uw Tesla altijd van hoogwaardige audio onderweg!

 

Inbouw op maat

Met gedetailleerde DSP afstelling

Hoge kwaliteit speakers

Naadloze integratie met het interieur

Diepe & strakke bass

Meer over audio upgrades

Waarom D&B inbouwstation?

We zorgen voor een hoogwaardige & complete afwerking van speakers, tot multimediasystemen en geluidsdemping geheel op maat. Vanuit onze velen jaren ervaring kunnen we alle problemen oplossen en zorgen we altijd voor een strakke afwerking.

We proberen zo goed mogelijk met u af te stemmen wat uw wensen zijn en bieden daar een oplossing op maat voor.

Bij D&B Inbouwstation is goede en snelle service belangrijk. Wij werken alleen met de beste merken en bouwen alleen onze eigen producten in. Zodat we de beste service en hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het dempen van uw tesla of een audio upgrade? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

    Naam: *

    E-mail: *

    Kenteken: *

    Telefoonnummer: *

    Wat u wilt laten inbouwen: *